Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2019
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Oblastné oslavy SNP a stretnutie odbojárov a mládeže oblastných organizácií v Dobšinej


Oblastné oslavy SNP a stretnutie odbojárov a mládeže oblastných organizácií v Dobšinej
Sedemdesiate výročie SNP v posádke Rožňava vyvrcholilo oblastnými oslavami a stretnutím odbojárov a mládeže oblastných organizácií v meste Dobšiná dňa 4. septembra 2014.
Oslavy sa začali sprievodom cez mesto za hojnej účasti občanov, hostí, zástupcov štátnej správy a kultúrno-spoločenských organizácií. V čele sprievodu boli čestné jednotky práporu radiačnej, chemickej a biologickej ochrany (prrchbo) a raketometného oddielu (rmo) zo štátnou zástavou. Sprievod smeroval k pamätným tabuliam, ktoré sú venované partizánom a inštalované na budove miestnej pošty a gymnázia. Pri spomínaných tabuliach hostia položili vence a predniesli slávnostné príhovory a básne. Sprievod ďalej pokračoval k Pamätníku SNP a Pamätníku padlým v II. svetovej vojne, kde po položení vencov zaznela štátna hymna aj slávnostné príhovory.
Oslavy 70. výročia SNP v meste Dobšiná vyvrcholili ukážkami špeciálnej vojenskej techniky prrchbo (prieskumný komplet aligátor 4x4 RCHBO a dekontaminačné vozidlo DEKVOZ) a rmo (raketomet MODULÁR). 
Na počesť dní minulých zazneli čestné vojenské salvy.

Oblastné oslavy SNP a stretnutie odbojárov a mládeže oblastných organizácií v DobšinejOblastné oslavy SNP a stretnutie odbojárov a mládeže oblastných organizácií v DobšinejOblastné oslavy SNP a stretnutie odbojárov a mládeže oblastných organizácií v DobšinejOblastné oslavy SNP a stretnutie odbojárov a mládeže oblastných organizácií v DobšinejOblastné oslavy SNP a stretnutie odbojárov a mládeže oblastných organizácií v DobšinejOblastné oslavy SNP a stretnutie odbojárov a mládeže oblastných organizácií v DobšinejOblastné oslavy SNP a stretnutie odbojárov a mládeže oblastných organizácií v DobšinejOblastné oslavy SNP a stretnutie odbojárov a mládeže oblastných organizácií v DobšinejOblastné oslavy SNP a stretnutie odbojárov a mládeže oblastných organizácií v DobšinejOblastné oslavy SNP a stretnutie odbojárov a mládeže oblastných organizácií v DobšinejOblastné oslavy SNP a stretnutie odbojárov a mládeže oblastných organizácií v DobšinejOblastné oslavy SNP a stretnutie odbojárov a mládeže oblastných organizácií v DobšinejOblastné oslavy SNP a stretnutie odbojárov a mládeže oblastných organizácií v DobšinejOblastné oslavy SNP a stretnutie odbojárov a mládeže oblastných organizácií v DobšinejOblastné oslavy SNP a stretnutie odbojárov a mládeže oblastných organizácií v DobšinejOblastné oslavy SNP a stretnutie odbojárov a mládeže oblastných organizácií v DobšinejOblastné oslavy SNP a stretnutie odbojárov a mládeže oblastných organizácií v Dobšinej

Autor: prrchbo , Foto: prrchbo - Dátum: 24.09.2014
Čítanosť: 6559
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share