Preskocit navigáciu

Detský tábor veliteľa 51. krídla Prešov


Detský tábor veliteľa 51. krídla Prešov Pod záštitou veliteľa 51. krídla Prešov plukovníka Štefana Okoša sa v priestoroch leteckej základne organizoval detský tábor pre deti príslušníkov krídla.
V termíne od 31. júla do 4. augusta 2023 na deti čakal bohatý program, ktorý začal ukážkou techniky vojenských policajtov a exkurziou Hasičského a záchranného zboru v Prešove. Nadšenci streľby si prišli na svoje pri streľbe z airsoftových zbraní a deti zabavila aj slečna Bublinka so svojou bublinkovou šou. Pri tvorení a praskaní vlastných bublín sa rozvíjala ich fantázia. Najväčšou atrakciou bola pre nich však majstrovská ukážka pilotáže vrtuľníka UH-60 M, hasenie pomocou bambi vaku a ukážka zásahu Leteckej pátracej záchrannej služby, zlaňovanie a preprava zraneného v podvese na Mi-17M. Ďalší deň sa zabavili blúdením po tme a hľadaním pokladu v pivničných katakombách letiskového klubu a skákaním na obrej ninja factor dráhe. Celkovo 50 detí prihlásených do detského tábora dalo o sebe vedieť aj na obväzisku a technickej letke opráv. Každé dieťa bolo ocenené diplomom za absolvovanie vojenského výcviku.
Aj takýmto spôsobom sa nám darí budovať v deťoch hrdosť na svojich rodičov – vojakov.

Detský tábor veliteľa 51. krídla PrešovDetský tábor veliteľa 51. krídla PrešovDetský tábor veliteľa 51. krídla PrešovDetský tábor veliteľa 51. krídla PrešovDetský tábor veliteľa 51. krídla PrešovDetský tábor veliteľa 51. krídla PrešovDetský tábor veliteľa 51. krídla PrešovDetský tábor veliteľa 51. krídla PrešovDetský tábor veliteľa 51. krídla Prešov

Autor: kpt. Alena KOMOVÁ - Dátum: 10.08.2023
Čítanosť: 1722
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share