Preskocit navigáciu

Rozlúčka so zástupcom veliteľa pozemných síl


Rozlúčka so zástupcom veliteľa pozemných síl

Po nedávnej výmene na poste veliteľa pozemných síl došlo na veliteľstve pozemných síl k ďalšej zmene vo velení; k rozlúčke so zástupcom veliteľa pozemných síl ozbrojených síl Slovenskej republiky brigádnym generálom Ivanom Balogom. Slávnostný nástup pri príležitosti jeho rozlúčky sa konal 10. novembra 2023.

 
Ako sa vyjadril zástupca veliteľa brigádny generál Balog vo svojom príhovore: „Počas doby môjho pôsobenia na veliteľstve pozemných síl, či už ako náčelníka odboru bojovej prípravy, alebo neskôr ako zástupcu veliteľa, som sa stretol s množstvom plnených úloh. To, že pozemné sily plnia úlohy na vysokej úrovni, zabezpečujú podstatné a významné aktivity ozbrojených síl vždy profesionálne je aj vďaka Vám všetkým, ktorí tu dnes ste. Ďakujem Vám všetkým, s ktorými som spolupracoval a ktorí sa podieľajú na podpore veliteľa pozemných síl a ktorí ste aj mňa počas celej doby môjho pôsobenia podporovali.“

Generál Balog zaželal všetkým do ďalšieho obdobia najmä veľa zdravia a podporu zo strany rodín pri ďalších aktivitách v roku 2024. My prajeme novému náčelníkovi Štábu pre operácie Generálneho štábu takisto veľa zdravia, spokojnosti a správne rozhodnutia na novej funkcii.


Rozlúčka so zástupcom veliteľa pozemných sílRozlúčka so zástupcom veliteľa pozemných síl

Autor: Sek vel.PS , Foto: Sek vel.PS - Dátum: 10.11.2023
Čítanosť: 2404
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share