Preskocit navigáciu

Prešovská brigáda sa rozlúčila so zástupcom


Prešovská brigáda sa rozlúčila so zástupcom

V priestoroch Dukelských kasárni Prešov sme sa 30. mája 2024 rozlúčili so zástupcom veliteľa 2. mechanizovanej brigády plukovníkom Plávkom, ktorý po 36 rokoch a 273 dňoch vyzlieka služobnú uniformu.
Po prečítaní Personálneho rozkazu náčelníka Generálneho štábu Ozbrojených síl SR vystúpil so svojím príhovorom veliteľ brigády brigádny generál Róbert Kecső. Vo svojom vystúpení poďakoval za vykonanú prácu v prospech druhej brigády plukovníkovi Plávkovi, ktorý dňom 31. mája 2024 odchádza do personálnej zálohy. Nasledujúce slová patrili plukovníkovi Plávkovi, ktorý z úprimného srdca poďakoval za ústretovosť a podporu, vďaka ktorej mohol plniť povinnosti vyplývajúce z funkcie. Zároveň poprial všetkým prítomným veľa úspechov a rozumných rozhodnutí do budúcnosti.
V závere nástupu príslušníčka personálneho oddelenia prečítala personálny rozkaz NGŠ OS SR, na základe ktorého k 1. júnu 2024 obsadil plukovník Maroš Kmec funkciu zástupcu veliteľa 2.mb a podplukovník Peter Hlebaško funkciu náčelníka štábu 2.mb, k čomu im srdečne blahoželáme!


Prešovská brigáda sa rozlúčila so zástupcomPrešovská brigáda sa rozlúčila so zástupcomPrešovská brigáda sa rozlúčila so zástupcom

Autor: npor. Andrea Jančoková , Foto: npor. Andrea Jančoková - Dátum: 30.05.2024
Čítanosť: 377
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share